Angående miniblogg.no

Etter flere års synkende bloggaktivitet ønsker vi å samle våre aktive bloggere på en plattform med flere muligheter for bloggerne.

Miniblogg ble dermed lagt ned 1. september 2022. Det var mulig å få overført sin blogg frem til 4 oktober, om den ikke forespurt overført før dette er det dessverre ikke mulig lengre.

På blogg.no har man flere muligheter som å poste oftere, mer utforming av blogginnleggene, kommentarfelt, statistikk og mye mer.

 

Siden miniblogg er lagt ned vil man måtte søke seg direkte inn på blogg.no om man ønsker å opprette en blogg på vår plattform.

Vi begynner vurdering av søknader i midten/slutten av oktober og vurderer fortløpende, men man kan forvente noe svartid basert på mengden søkere, behandlingstid pr i dag er opp til 2 mnd.

For å søke seg inn sender man en mail til [email protected]

I mailen opplyser du om hva du heter, hva du ønsker at bloggen din skal hete. Fortell oss deretter om hvor aktiv du tenker du vil være, hvilke temaer du vil skrive om og om du f.eks er aktiv andre steder som facebook/forum/o.l.

 

Jeg har lest en blogg på miniblogg, hvor finner jeg den nå?

Hvis minibloggeren har overført den til blogg.no, så kan du prøve finne den ved å gå direkte til ny URL. Hvis bloggen f.eks. het “Hobbyen min“, kan det være du finner den på URL https://hobbyen-min.blogg.no eller https://hobbyenmin.blogg.no . Merk at minibloggeren selv må ha valgt å overføre den, og at siste mulighet til å be om å overføre bloggen er tirsdag 4. oktober.

Du kan også gå til forsiden av blogg.no for å få en oversikt over flere blogger.