Ny blogger på blogg.no?

Siden miniblogg er lagt ned vil man måtte søke seg direkte inn på blogg.no om man ønsker å opprette en blogg på vår plattform

Vi har i dag nådd vårt tak på antall blogger vi kan ha hos oss pr i dag. Om du søker vil bloggen din bli behandlet når det er kapasitet for nye bloggere, hvor lang tid dette vil ta kan vi dessverre ikke si noe om, men vi gjør stadig ryddinger på inaktive blogger, og bloggere som gir seg.

For å søke seg inn sender man en mail til [email protected]

For at din søknad skal bli vurderte må den inneholde disse punktene:

 1. Hva ønsker du at bloggen din skal hete?
  1. Du kan både ha ett bloggnavn og en nettadresse. Som oftest er denne det samme, men har du ett langt bloggnavn kan det være en ide å ha en kortere nettadresse.
  2. F.eks Gerds hverdag og reiseblogg som bloggnavn og gerds.blogg.no som nettadresse
 2. Hvor aktiv kommer du til å være på bloggen?
  1. Vi ønsker at bloggerene våre har ett vist aktivitetsnivå da vi har ett maks antall bloggere vi kan ha her hos oss. Ved lite bruk risikerer man at bloggen blir slettet for å frigjøre plass til nye bloggere.
 3. Hvilke sosial medier bruker du, og hvilke kommer du til å bruke for å promotere bloggen din?
  1. For at bloggen din skal få lesere må du selv skape engasjement rundt din blogg. Innlegg postes på fremsiden av blogg.no når de postes, men utover dette er det opp til bloggeren selv

 

Mottatte søknader som ikke inneholder svar på punktene over vil ikke bli vurdert.

 

Jeg har lest en blogg på miniblogg, hvor finner jeg den nå?

Hvis minibloggeren har overført den til blogg.no, så kan du prøve finne den ved å gå direkte til ny URL. Hvis bloggen f.eks. het “Hobbyen min“, kan det være du finner den på URL https://hobbyen-min.blogg.no eller https://hobbyenmin.blogg.no . Merk at minibloggeren selv må ha valgt å overføre den.

Du kan også gå til forsiden av blogg.no for å få en oversikt over flere blogger.